Evenementen

Evenementen 2023

Evenement Weekend 2023-2: Brabant in Vogelvlucht

27 tot 29 oktober 2023

Hallo allemaal!

Het is weer tijd voor een nieuw avontuurlijk weekend! Dit keer nemen we jullie mee naar het pittoreske Rucphen, gelegen in het prachtige Brabant. Tussen Breda en Roosendaal bevindt zich de schitterende Camperplaats de Rucphense Weide, waar we ons kamp zullen opslaan. Bereid je voor op een weekend vol gezelligheid, ontdekkingen en nieuwe ervaringen!

Vrijdag 27 oktober

Vanaf 12:00 uur ben je van harte welkom op de Camperplaats de Rucphense Weide. Bij aankomst staat er een heerlijk kopje koffie of thee voor je klaar, uiteraard met wat lekkers erbij. Neem gerust de tijd om je te settelen en je medereizigers te ontmoeten.

Om 15:00 uur geven we het startschot voor het weekend met een spannende activiteit: 3D boogschieten op locatie. Laat zien wat je in huis hebt en schiet raak! Na het boogschieten is het tijd voor gezellig borrelpraat. De drankjes zijn voor eigen rekening, maar dat mag de pret niet drukken. We kunnen samen bijpraten en onze camperervaringen delen.

Zaterdag 28 oktober

Op zaterdag stappen we om 10:30 uur op de fiets voor een korte rit van 4 kilometer naar ’t Oude Platteland. Dit unieke streekmuseum neemt ons mee terug in de tijd en geeft ons inzicht in het leven rond 1900. Onder deskundige begeleiding krijgen we een rondleiding van ongeveer 2 uur. Na de rondleiding kunnen we genieten van een heerlijk kopje koffie of thee.

Vervolgens fietsen we terug naar de camperplaats, maar je kunt er ook voor kiezen om op eigen gelegenheid nog wat rond te fietsen in de omgeving. Om 14:00 uur is er gelegenheid in de recreatieruimte voor camperpraat en kun je vragen stellen over de vereniging. Het bestuur staat paraat om al je vragen te beantwoorden en ervaringen uit te wisselen.

Om 19:00 uur staat er een smakelijke BBQ voor ons klaar in de recreatieruimte. Geniet van heerlijk gegrild vlees, gezelligheid en goed gezelschap. De avond eindigt om 22:30 uur.

Zondag 29 oktober

Op zondagochtend worden we om 9:30 uur verwend met een ontbijtbuffet in de recreatieruimte. Laat jezelf verwennen met een smakelijk ontbijt voordat we het weekend afsluiten.

Om 12:00 uur is het helaas tijd om afscheid te nemen van elkaar en het weekend. Wil je langer blijven of eerder arriveren om de prachtige streek verder te verkennen? Dat is zeker een aanrader! De omgeving leent zich perfect voor mooie fietstochten of wandeltochten door de natuur. Zorg er wel voor dat je dit zelf reserveert bij Camperplaats de Rucphense Weide en geef aan dat je voor het Frankiaweekend komt.

Evenementdetails:

Naam: Brabant in Vogelvlucht
Evenementnummer: 2023-2
Datum: 27 tot 29 oktober 2023
Locatie: Camperplaats de Rucphense Weide (https://www.rucphenseweide.nl/)
Prijzen:

Ledenprijs: Camper + 2 personen €240,00 | Camper + 1 persoon €120,00
Niet-leden: Betalen €60,00 meer per koppel | €30,00 solo
Inbegrepen in de prijs:

2x overnachten op de camperplaats
1x welkomstkoffie/thee met wat lekkers
1x entreekosten museum
1x 3D boogschieten
1x buffet
2x drankjes
1x ontbijtbuffet

Belangrijke informatie:

Maximum aantal campers: 20
Fietsen zijn een must, dus vergeet ze niet mee te nemen!
Let op: er kan niet gepind worden op de camperplaats, dus zorg dat je contant geld bij je hebt.
Bij gebruik van elektriciteits-intensieve apparatuur zoals elektrische vloerverwarming, een elektrische kachel, airconditioning of een oven geldt er een toeslag van €3,50 per dag. Deze toeslag dien je zelf af te rekenen op de camperplaats bij de informatiebus. Daar liggen enveloppen waarin je het geld kunt doen en in de brievenbus kunt deponeren.
Honden zijn toegestaan op de camperplaats, mits aangelijnd. Houd er echter rekening mee dat ze tijdens presentaties, excursies of gezamenlijke maaltijden mogelijk niet welkom zijn. Informeer hier zelf naar.
Dit weekend belooft een geweldige ervaring te worden voor de avontuurlijke overwinteraar! Kom genieten van de prachtige omgeving, de gezelligheid en de nieuwe vriendschappen die ontstaan.

Boek snel jouw plekje voor het Brabant in Vogelvlucht weekend via de volgende link: Boek nu.

U kunt natuurlijk ook eerst lid worden alvorens u boekt.

Bent u geen lid boek via deze link: Boek hier als niet lid!

Is het evenement volgeboekt? Geen zorgen! Meld je aan voor de reservelijst door een e-mail te sturen naar frankiacamperclubnederland@gmail.com.

Als je vragen hebt of ergens niet uitkomt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Tot snel!

 

 


Frankia Camper club Foto Weekend 14 t/m 16 april 2023

We zijn uitgenodigd dit weekend bij Henk en Dineke Vlaming in Zwaagdijk-Oost.                                     
Aanvang.
Vrijdag 14 april april 13:30. Vertrek op de Fiets 14:45.
15:00 uur Bezoek aan bloembollenkweker Horizon Flowers ( verwerken van Tulen bloemen).
16:15 Rondleiding Vlaming Groep. Na afloop borrelen in de schuur.
18:30 Nasi / bami buffet.
Zaterdag 15 april . Vertrek op de fiets 10:00 uur . 10:15 Bezoek aan witlofkwekerij Cor bv.
11:30 Bezoek oorlogsmuseum in Medemblik. Waar de lunch en de Experience Tour georganiseerd wordt.
Op de fiets terug naar de boerderij voor de Borrelpraat.
18:30 warm en koud buffet georganiseerd door Het Fortuin uit Wervershoof.
Zondag 16 april. Gezamenlijk koffie drinken met wat lekkers .
Einde weekend